Oldal frissítése

DEi Design Engineering hőszigetelő szalag kipufogóhoz

9 690 Ft

DEi Design Engineering hőszigetelő szalag kipufogóhoz

Kiváló hőszigetelő szalag, amely javítja járműve vagy más közlekedési eszközök teljesítményét és élettartamát. A DEi bandázst elsősorban kipufogócsövek betekerésére tervezték. Ez a fajta borítás akár 50 százalékkal is csökkentheti a hőmérsékletet a motortérben. Ezenkívül a meleg levegő nem árad szét olyan szabadon a csövek körül, ezért kevésbé melegszik túl a motor többi része. Minél több hideg levegő marad a motorháztető alatt, annál többet képes hűteni és ezáltal energiát biztosítani. Ez a modell egy 4,5 m hosszú, 25 mm széles csíkot tartalmaz. A hőszigetelő bandázs színe világosbarna.

A DEi hőszigetelő szalag fő jellemzői

  • Professzionális szénszálas kialakítás
  • A kipufogógáz hőmérsékletének csökkentése akár 50 százalékkal
  • A szalag fokozza a motor teljesítményét és élettartamát?
  • Hőállóság direkt hőre nézve (980° C)
  • Hőállóság sugárzó hőre nézve (1371° C)
  • A DEi szalag segíti a füstgázok gyorsabb átáramlását

Biztosíthat a hőszigetelő szalag járműve számára hosszabb élettartamot?

Nagyon röviden: igen. A jármű motorja ugyanis kedvezőbb körülmények között nagyobb teljesítménnyel és élettartammal bír. Ilyen kedvező körülmény az alacsonyabb hőmérséklet, a jobb vezeték penetráció, a jó szellőzés és így tovább. A DEi termékével alacsonyabb környezeti hőmérsékletet érhet el, csökkenti a motor és az arra hajlamos elektronikai alkatreszek túlmelegedését.

Könnyen kezelhető

A titán szalagokat nem kell áztatni mint más DEi bandázsokat, és a DEi HT Szilikon spray sem ajánlott védőpermetként. Ez a bandázs egyszerűen működik, még száraz állapotban is.

DEi szalagok minőségi anyagból

A hőszigetelő titán szalagok zúzott lávakőből készülnek, amelyeket tartós szénszálakkal kevernek. Ez az eljárás a hagyományos üvegszalagokhoz képest többszörös hőmérséklet-ellenállást eredményez.

 

Paraméterek

Méretek

Hossz 4,5 m
Szélesség 25 mm

Szín

Szín Szürke
Kód:  Moto07769
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  010128

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20