Oldal frissítése

CTEK SmartPass

Kiegészítők a termékhez

CTEK SmartPass

Energia-menedzser, amely az áramfejlesztő készülékek (dinamók), napelemes modulok, szélerőművek vagy hagyományos töltőkészülékek által termelt energiát vezérli és optimalizálja. Elosztja az energiát az akku-bank vagy energiát igénylő fogyasztók között. A SmartPass optimális töltést biztosít az egyedülálló, több fokozatú CTEK töltési ciklussal, amely az akkukat nemcsak tölti, hanem védi is. A D250S DUAL és a SmartPass kombinációja garantálja az optimális akkutöltést. A SmartPass irányítja az energiaszállítást a D250S DUAL-on keresztül, amely az optimális 14,4 V feszültséget átalakítja és készenlétbe helyezi, még akkor is, ha a generátor csak 14,4 V-ot állít elo. A SmartPass egy teljesen automatikus energiagazdálkodási rendszer, amely akár 80 A-t képes kezelni 28-800 Ah-os akkumulátorokra. IP65 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll a víznek és a pornak. Alkalmas minden 12 V-os ólom-savas akkumulátorhoz.

Legfontosabb jellemzők

  • Automatikus áramvezető menedzser
  • Használható lakókocsikhoz, autókhoz, teherautókhoz és hajókhoz 
  • Minőségi tervezés
  • Folyamatosan akár 80A áramlást is képes kezelni
  • IP65 tanúsítvánnyal rendelkezik
    Kompatibilis minden 12V-os akkumulátorhoz (WET, MF,Ca / Ca, AGM és GEL)

Tökéletes töltés

A CTek Smartpass akkumulátor nemcsak töltésre alkalmas, hanem védelmet is nyújt. Beépített érzékelővel rendelkezik, amely figyeli a lemerült akkumulátorok töltését és megvédi őket a káros mélykisülésektől, valamint biztosítja a fontos eszközök, például rádió, vészvilágítás és navigáció működését. A töltő rendelkezik egy hőmérséklet-érzékelővel, amely megvédi az akkumulátorokat a magas hőmérsékletektől.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Töltési feszültség 12 V
Max. töltőáram 80 A
Akkumulátor max. kapacitása 800 Ah
Kód:  AUPR4061
Termékszám:  56-676

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15