Oldal frissítése

CTEK MXS 5.0 Polar

4,7 12 értékelés
39 090 Ft

CTEK MXS 5.0 Polar

Hideg téli napokon a jó akkumulátorral rendelkező autó gond nélkül működik. A könnyű indításnak azonban előfeltétele a teljesen feltöltött akkumulátor. Abban az esetben, ha nem vagy biztos ennek a fontos tartozéknak az állapotában, jó, ha vásárolsz egy olyan töltőt, amely tökéletesen megoldja a problémát. Ez a CTEK termék egy nagy teljesítményű töltő, mikroprocesszoros töltésvezérléssel. Segítségével gyorsan orvosolhatod a lemerült akkumulátor problémáját. 

Legfontosabb jellemzői

  • Kialakítása lehetővé teszi a rendkívül hideg körülmények közötti használatot is (-30 °C)
  • Stabil töltőáram max. 5 A
  • Mélykisütött akkumulátorok üzembe helyező töltése
  • 12 V, 1,2-110Ah kapacitású akkumulátorokhoz, fenntartó töltés akár 160 Ah-ig
  • Megfelel az IP65 védettségi előírásoknak
  • Kompakt méretek

Egyszerű csatlakoztatás

A csomagban találsz egy dugaszoló csatlakozót a gyors összekapcsoláshoz. Ez különösen azok számára praktikus, akik gyors és egyszerű megoldást keresnek a különböző akkumulátorok csatlakoztatásához, például egy szerelőműhelyben. Az optimális hosszúságú kábel, és az egyértelműen megkülönböztethető színek garantálják a hibátlan csatlakoztatást. 

Mikroprocesszor felügyelete alatt

Ez az univerzális akkumulátortöltő mikroprocesszoros vezérlésű, teljesen automatikus, 8 fokozatú. Az akkumulátor teljes feltöltése után a töltő automatikusan átkapcsol fenntartó töltésre, így nincs túltöltés, amely károsítaná az akkumulátort. A töltő minden típusú 12 V-os, ólom-savas akkumulátorhoz alkalmas. Biztosan értékeled majd az impulzus töltés funkciót (Float/Pulse), amely a váltakozó feltöltés és kisütés elvén működik, és segít megőrizni az akkumulátor optimális állapotát. A töltő képes elvégezni a mélykisütött akkumulátor üzembe helyező töltését, és kiegyenlíteni a lemezek elektrolit ellátását is.  

Figyelmeztetés

  • Ha Recond üzemmódban töltöd az akkumulátort, akkor mindkét pólust le kell választani a jármű elektromos hálózatáról. Ez olyan mód, amelynél szabályozott elektrolitkeverés történik, és a töltő magasabb feszültségen tölti az akkumulátort, mint más üzemmódban. 
  • Recond üzemmódban nem használható zselés elektrolit (AGM) akkumulátorokhoz
  • Javasolt csak nagyon lemerült akkumulátoroknál alkalmazni, amelyeknél eltérő a savsűrűség (a lemezek alsó részén sűrűbb, felül hígabb az elektrolit). Ezt az üzemmódot legfeljebb évente egy vagy legfeljebb két alkalommal használd.
  • Ha nem nyitott, karbantartásmentes akkumulátort töltesz, akkor a fedelét nyitva kell hagyni a töltéshez.

További információk:

Akkumulátor típusa:
Minden típusú 12 V-os, ólom-savas akkumulátorhoz (nedves, MF, Ca/Ca, AGM és GEL)

Méretei:
168 x 65 x 38 mm (hosszúság x szélesség x magasság)

Szigetelési osztály:
IP65

Tömege:
0,6 kg

 

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Töltés, Szinten tartási mód, Akkumulátor regenerálás, Elektrolit keveredése

Tulajdonságok

Töltési feszültség 12 V
Min. töltőáram 0,8 A
Max. töltőáram 5 A
Akkumulátor max. kapacitása 110 Ah
Akkumulátor típusa Gél, Szilárd üvegszálas, Munka akkumulátor, AGM, MF, VRLA
Mikroprocesszor Igen
Akkumulátor minimális feszültsége 2 V
Kód:  AUPR4045
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  56-855
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20