Oldal frissítése

Csomagtér tálca Skoda Fabia Sedan III 2014

5 1 értékelés

Csomagtér tálca Skoda Fabia Sedan III 2014

Ön egyike azoknak az embereknek, akik meg akarják őrizni az autójukat makulátlanul tiszta, és a kiváló állapotban? Különösen a téli időszakban vannak olyan helyzetek, amikor  piszkos vagy nedves tárgyakat vagyunk kénytelenek szállítani a csomagtartóban. Függetlenül attól, hogy ez a csizma síelés után, a kutya séta után, vagy bármi más, ez a tálca védi a kocsija csomagtartóját a szennyeződéstől, különösen a víztől. Ez a modell pontosan a Skoda Fabia Hatchback harmadik generációjához készült, ami azt jelenti, hogy az autóba úgy illik, mint egy kesztyű, és nem kell félni a kiálló végektől vagy lyukaktól.

Legfontosabb jellemzői

  • Módosított polietilén
  • Emelt perem a szennyeződés megtartásához
  • Egyszerű karbantartás - a tálca mosható
  • Minőségi kivitelezés, hosszú élettartam
  • Nem hagyja, hogy víz vagy vegyi anyagok károsítsák az autót
  • Modell: Skoda Fabia Hatchback III 2014

Egyszerű karbantartás

Bármikor kihúzhatja a tálcát a csomagtérből, lemoshatja vízzel, és már kész is az újboli használatra. Nem kell aggódni a gázolaj vagy dízelolaj szivárgása miatt sem. Ha nincs szüksége épp a tálcára, akkor egyszerűen otthonhagyhatja összehajtogatva. Mindig visszanyeri eredeti alakját.

 

Paraméterek

Autó modell választó

Gyártó SKODA
Modell FABIA III (NJ3) (HATCHBACK) [08/14-]
Kód:  AUPR2861e
Termékszám:  101526

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15