Oldal frissítése

COMPASS ülésvédő huzat ORANGE

4,6 7 értékelés
3 790 Ft

COMPASS ülésvédő huzat ORANGE

Meg kell védenie a drága takarókat a szennyeződésektől, dörzsölésektől és gyakran nem kívánt károktól? A Compass Orange Seat Cover egy olcsó megoldás, hogy elkerülje a felesleges pénzügyi költségeket a javításhoz és karbantartáshoz. Gyakorlati és sokoldalú felhasználásánál a költség-haszon arány nagyon érzékelhető. Poliészter fedél, 48 x 83 cm méretű, alsó légáteresztő réteggel és elegáns narancssárga borítással, nem ferde az ülésen. Az ISOFIX International ISO (ISO 13216) ISOFIX rendszer, a gyermeküléshez rögzített rögzítések, megbízható rögzítési pontok és rögzített vezetékek közötti kapcsolódás a gyermekek számára.

A Compass Orange autópálya legfontosabb jellemzői

  • Védelem a zúzódásoktól, kopástól és szennyeződéstől
  • Gyakorlati hálózati zsebek
  • A kompasz fontos kiegészítő a gyermekszékhez és az autóüléshez
  • A narancssárga védőbevonat ellenáll a stressznek
  • Könnyű karbantartás

Compass Narancssárga öltözetet mindenki értékelni fog

Ha az ülést a narancs borításra helyezi, akkor két zónát véd . Hát és ülés. A cél itt elsősorban gyerekülésekkel vagy autóüléssel kapcsolatos. A Compass védőburkolat nagy előnyeit és szolgáltatásait a kutyák tulajdonosai is feltárják. Narancson keresztül a hajat nehezen lehet elérni, és alig kerülnek kapcsolatba a drága eredeti kabáttal.

Paraméterek

Anyag

Anyag Polipropilén

Méret

Szélesség 48 cm
Magasság 83 cm

Szín

Szín Fekete, Narancssárga
Kód:  AUPR498h
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  06608
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20