Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

COMPASS Tartalék fúvóka, 2 db (a 01905 és 01907 készülékhez)

4,8 9 értékelés
790 Ft

COMPASS Tartalék fúvóka, 2 db (a 01905 és 01907 készülékhez)

Ezek az alkoholszondához készült tartalék fúvókák nemcsak a sörimádók számára lehetnek hasznosak. A szonda segítségével megtudhatod, mennyi alkohol található az általad kilélegzett levegőben. Így biztos lehetsz benne, hogy valóban a volán mögé ülhetsz-e, és betarthatod a közlekedési szabályokat. Ezek az eredeti, higiénikus Compass fúvókák az AlcoZero és AlcoZero2 készülékekkel kompatibilisek. A tartalék fúvókák akkor jöhetnek igazán jól, ha a szondát több ember is használni szeretné. Segítségükkel be lehet tartani a higiéniai szabályokat.

A Compass alkoholszondához készült tartalék fúvókák főbb jellemzői - 2 darab

  • Higiénikusan csomagolt AlcoZero és AlcoZero2 tartozékok
  • A csomag 2 db fúvókát tartalmaz
  • Segítségükkel betarthatók a higiéniai szabályok
  • Átlátszó műanyagból készültek

A fúvóka mérete:
16 × 40 × 11 mm


Kód:  SPTC03a2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  01906

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05