Oldal frissítése

Compass Takaróponyva L 482x177x121cm NYLON

4,0 8 értékelés
10 890 Ft

Compass Takaróponyva L 482x177x121cm NYLON

A nylonból készült autósponyva megvédi kocsiját a szennyeződésektól egészen a tetőtől az alvázig. Minden kötülmények között ellenálló: legyen szakadó eső, szélvihar, villámlás, vagy perzselő nap. Madárürülék és fákról potyogó dolgok sem tapadnak meg autója felületén. Helyezze fel a ponyvát, és egész este nyugodtan alhat.

Annak ellenére, hogy a ponyva az egész autót befedi, felhelyezése egyáltalán nem bonyolult. A gumis varrásnak köszönhetően elég csak ráteríteni az autótetejére és lehúzni. Az egyetlen dolog, ami látszani fog autójából az a kerekek legalja. Eltávolítása is rendkívül egyszerű, csak húzza meg a gumit, és hajtsa bele a tárolójába. A vízhatlan ponyva masszív, de légáteresztő, így kedvence nem érzi majd magát üvegházban. Tegyen valamit autójáért, takarja be őt, jutalmazza meg!

Legfontosabb jellemzők

  • Személyautókra
  • Méret: 482 x 177 x 121 cm
  • Méretek függőenek az autó típúsától, a gyártó honlapján telálható egy táblázat ezzel kapcsolatban

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Személyautó

Méret

Méret L

Méretek

Hosszúság 482 cm
Szélesség 177 cm
Magasság 121 cm

Anyag

Anyag Nejlon

Tulajdonságok

Tulajdonságok Páraáteresztő

Karosszéria típusa

Karosszéria típusa Sedan
Kód:  AUPR241
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  05967
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15