Oldal frissítése

Compass síléctartó, 4 pár, ALU zárral

3,4 15 értékelés
17 490 Ft

Compass síléctartó, 4 pár, ALU zárral

Kit érdekel, ha nyár van? Készülj előre a télre - ezt a zárható alumínium síléc-szállítót minden szenvedélyes síelő vagy snowboardos nagyra értékeli. A hegyi lejtők várnak rád, a fehér hó befedi a festői falvak háztetőit, és élvezed a hegyi napsütést és a friss levegőt. Menj el síelni vagy snowboardozni egy barátoddal vagy barátnőddel, esetleg az egész családdal.

Csak dobd fel a tetőre és rögzítsd a berendezést. Ennyire könnyű. Helytakarékosság az autó utasterében vagy  a szállítótérben. Az alumínium hordozó két snowboard vagy négy pár síléc számára alkalmas. Biztonságosan védi a sífelszereléseket egy zárható, robusztus lábazat.

Nem kell attól tartani, hogy a szerkezet vezetés közben leeshet, úgy tervezték, hogy még az autópályán, nagy sebességgel, 130 kilométer per óránál is a helyükön maradnak, és jól tartanak az acél és alumínium rudak. Az biztos, hogy különösen akkor fogod értékelni, ha az Alpokban síelsz, vagy még messzebb. A szerkezet nem korlátozza a sebességet, és ezért nem kell több időt töltenetek az úton, mint amennyit feltétlenül szükséges.

legfontosabb jellemzői

  • Kapacitás: 4 pár síléc vagy két snowboard
  • Anyaga: Alumínium
  • Rögzítéshez való acél és alumínium rudak maximális mérete: 55 x 32 mm
  • erős lábazat
  • zárható
  • A méretei: szélesség 54 cm, magasság 10 cm
  • Terület szélessége: 37 cm
  • A csomag tartalma: egy pár 
 

Paraméterek

Rögzítés

T-horony Nem
Rögzítés Tetőcsomagtartókhoz

Sítranszport

Sípárok száma 4
Snowboardok száma 3

Tulajdonságok

Funkció Zárható

Anyag

Anyag Alumínium

Szín

Szín Ezüst
Kód:  AUPR164
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  02140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05