Oldal frissítése

COMPASS Racsnis heveder horoggal, 2db 125daN 24mm x 4,50m TÜV

4,6 8 értékelés
6 190 Ft

COMPASS Racsnis heveder horoggal, 2db 125daN 24mm x 4,50m TÜV

A Compass racsnis rögzítő heveder horoggal 125 daN húzóerővel büszkélkedhet, amelyet nagyméretű tárgyak és rakományok biztonságos szállításához és egyszerű rögzítéséhez terveztek. A Compass heveder kiváló minőségű, TÜV/GS engedéllyel rendelkezik. A rögzítő hevedert fém racsnival és horoggal szerelték fel, hossza 4,5 m és szélessége 24 mm. A horog segítségével hatékonyan rögzíthető a rakomány, hosszának köszönhetően pedig a nagyobb szállítmányokat is körbeéri.  
A heveder könnyű és egyszerű kezelhetősége érdekében a fogantyúkat edzett műanyaggal vonták be. A racsnis heveder horoggal nagy segítség, amely nem hiányozhat egyetlen garázsból és autóból sem, hiszen bármikor előfordulhat, hogy nagyobb mennyiségű rakományt kell biztonságosan rögzíteni és szállítani.
Tulajdonságok:
Anyag:
A racsni és a horog fémből, a fogantyú edzett műanyag bevonattal készült.
Méret:
Hossz: 4,5 m
Szélesség: 24 mm
Húzóerő:
125 
daN
Csomag tartalma:
2 db racsnis heveder horoggal

Paraméterek

Méretek

Hossz 4,5 m
Szélesség 24 mm

A csomagban lévő darabok száma

Csomagban lévő darabok száma 2 db

Rögzítőrendszer

Rögzítőrendszer Racsni
Végződés Kampó

Szín

Szín Kék
Kód:  AUPR358
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  02239

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20