Oldal frissítése

Compass Láthatósági mellény narancssárga EN 20471: 2013

4,9 179 értékelés
1 090 Ft

Compass Láthatósági mellény narancssárga EN 20471: 2013

A biztonság egyik legalapvetőbb feltétele az, hogy tisztán lássanak bennüket. Ez a fényvisszaverő mellény akár téged, akár bárki mást láthatóbbá tesz, sokkal távolabbról, mintha átlagos, utcai ruhát viselnél. Egy aprócska, a fényvisszaverő felületre eső fény is elég ahhoz, hogy figyelmeztesse a sofőrt vagy biciklist a jelenlétedről.

Statisztikai adatok egyértelműen azt mutatják, hogy a gyalogosok, a gyermekek és a kerékpárosok alábecsülik a láthatóságot. Ezzel sajnos hatalmas veszélybe sodorják magukat. A maximum távolság, amelyet az ember lát, ha fehér vagy világos színekről van szó, az 60 méter. A fényvisszaverő részek azonban akár 200 méterről is tisztán kivehetőek. Abban az esetben, ha sötét ruhát viselsz, a láthatóság pusztán pár méterre csökken

A mellény hagyományos fényvisszaverő színekből készült és XL-es méretben elérhető.

Paraméterek:

Megnevezés:

Láthatósági mellény

Méret:
XL

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Rendeltetés

Rendeltetés Uniszex

Méret

Méret XL

Szín

Szín Narancssárga

Kapcsolás

Bekapcsolás Tépőzár

A mellény típusa

Mellény típusa Autóba
Kód:  AUPR273
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  01511

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10