Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

COMPASS kormányvédő COLOR LINE piros

4,6 37 értékelés
3 190 Ft

COMPASS kormányvédő COLOR LINE piros

Szeretnéd autódat jó állapotban tartani ésszerű áron? Mit szólnál az új, univerzális COLOR LINE piros-fekete színű kormányvédőhöz? Úgy alakították ki, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa vezetés közben, valamint megvédje a kormányt a kopástól, karcolódástól és szennyeződéstől. A sötét design-nak köszönhetően a COLOR LINE huzat remek kiegészítő, ráadásul az ára is kiváló. Ez a modell rugalmas anyagokból készült, így a legtöbb 37-39 cm átmérőjű kormánykerékhez használható.

COLOR LINE kormányvédő huzat főbb jellemzői

  • Elegáns design, amely sokat nyújt alacsony áron
  • 37-39 cm átmérőjű kormányhoz használható
  • piros-fekete huzat
  • Tökéletesen tapad a kormánykerékre
  • Megvédi a kormányt kopástól és sérüléstől
  • A COLOR LINE huzat kellemes tapintású

Piros-fekete borítás védi a kormányt

A Compass számos poliuretán szálas huzatot készít, amelyek több különféle funkcióval rendelkeznek. A kellemes tapintású felület könnyebbé teszi a kormánykerék forgatását, megakadályozza, hogy megcsússzon rajta a kezed, valamint biztosítja, hogy még nyáron se kelljen aggódnod a túlmelegedett kormány miatt. Hatékonyan elnyeli a hőt, és kényelmesebbé varázsolja a kormányt. A poliuretán szálaknak köszönhetően egy igazán strapabíró, könnyedén tisztítható és kellemes tapintású kiegészítővel fog gazdagodni az autód.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Piros
Átmérőjű kormányhoz 37-39 cm
Anyag Poliuretán szál
Kód:  AUPR07837
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591686314519

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05