Oldal frissítése

COMPASS kormányvédő COLOR LINE narancs

4,6 38 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COMPASS kormányvédő COLOR LINE narancs

Szeretnéd autódat jó állapotban tartani ésszerű áron? Mit szólnál az új, univerzális COLOR LINE narancs-fekete színű kormányvédőhöz? Úgy alakították ki, hogy a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsa vezetés közben, valamint megvédje a kormányt a kopástól, karcolódástól és szennyeződéstől. A sötét design-nak köszönhetően a COLOR LINE huzat remek kiegészítő, ráadásul az ára is kiváló. Ez a modell rugalmas anyagokból készült, így a legtöbb 37-39 cm átmérőjű kormánykerékhez használható.

COLOR LINE kormányvédő huzat főbb jellemzői

  • Elegáns design, amely sokat nyújt alacsony áron
  • 37-39 cm átmérőjű kormányhoz használható
  • narancs-fekete huzat
  • Tökéletesen tapad a kormánykerékre
  • Megvédi a kormányt kopástól és sérüléstől
  • A COLOR LINE huzat kellemes tapintású

Narancs-fekete borítás védi a kormányt

A Compass számos poliuretán szálas huzatot készít, amelyek több különféle funkcióval rendelkeznek. A kellemes tapintású felület könnyebbé teszi a kormánykerék forgatását, megakadályozza, hogy megcsússzon rajta a kezed, valamint biztosítja, hogy még nyáron se kelljen aggódnod a túlmelegedett kormány miatt. Hatékonyan elnyeli a hőt, és kényelmesebbé varázsolja a kormányt. A poliuretán szálaknak köszönhetően egy igazán strapabíró, könnyedén tisztítható és kellemes tapintású kiegészítővel fog gazdagodni az autód.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Narancssárga
Átmérőjű kormányhoz 37-39 cm
Anyag Poliuretán szál
Kód:  AUPR07839
Termékszám:  8591686314533

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10