Oldal frissítése

COMPASS kormánykerék huzat COLOR LINE ibolya

4,6 38 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COMPASS kormánykerék huzat COLOR LINE ibolya

Kiváló állapotban szeretné tudni gépjárművét, mindezt kevés pénzért? Mit szólna a COLOR LINE új, univerzális kormánykerék huzathoz a Compasstól - ibolya színben? Ez a huzat úgy lett kialakítva, hogy minél nagyobb komfort érzetet biztosítson vezetés közben, de emellett védje a kormányt karcolás, kopás, valamint koszolás ellen. Sötét színeinek köszönhetően a COLOR LINE huzat magas minőségű kiegészítőnek bizonyul, nagyon baráti áron. Ez a termék elasztikus anyagból készült, így 37 cm-től akár 39 cm átmérőjű kormánykerékre is alkalmas.  

COLOR LINE kormánykerék huzat főbb jellemzői 

  • Letisztult design, mely kevés pénzért magas minőséget biztosít 
  • Compass COLOR LINE huzat alkalmas 37-39 cm átmérőjű kormánykerékre
  • A huzaton a lila szín dominál, fekete részletekkel
  • Tökéletesen tapad a kormánykerékhez
  • Védi a kormánykereket kopás és sérülés ellen
  • A COLOR LINE huzat nagyon kellemes tapintású

Az ibolya-fekete huzat megvédi kormánykerekét 

A Compass vállalat minden huzatát poliuretán szálból hozta létre, mivel ez az anyag nem csupán egy, de több funkció ellátására is alkalmas. Csodás anyagának hála megkönnyíti a kormánykerék forgatását, meggátolva kezei csúszgálását, és ha nyáron vezet, nem kell tartania a kormány felforrósodásától sem. A huzat több hőt nyel el, ezzel kellemesebbé téve a vezetést. A poliuretán nagyon ellenálló, így kormánykereke tiszta és jó állapotú marad. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Szín Lila
Átmérőjű kormányhoz 37-39 cm
Anyag Poliuretán szál
Kód:  AUPR07840
Termékszám:  8591686314540

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20