Oldal frissítése

COMPASS Jégeső elleni védőponyva CITY SUV 460x185x145 cm

4,5 24 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COMPASS Jégeső elleni védőponyva CITY SUV 460x185x145 cm

Az autóvédő ponyva akkor hasznos, ha nincs lehetőséged arra, hogy autódat a garázsba tedd, és rossz időben kint kell hagynod. A COMPASS védőponyva jégeső elleni védőponyva magas időjárás állósággal rendelkezik, és úgy tervezték, hogy tökéletesen befedje a teljes járművet. A felső rész megerősített anyaggal van merevítve, amely jégeső esetén képes elnyelni a jégeső okozta ütéseket, és így megakadályozza a jármű károsodását. A COMPASS védőponyva nagyon könnyen használható, csak felkell helyezni az autóra, és a karosszéria vagy a lökhárító megfelelő hajtásaiba rögzíteni kell az alján lévő varrott gumival ellátott részt. A védőponyva elülső és hátsó részét ezután a beépített csatos hevederek segítségével biztonságosan szükséges még rögzíteni.

A COMPASS jégeső elleni védőponyva legfontosabb jellemzői

  •  COMPASS védőponyva jégeső ellen
  • A védőponyva felső része megerősített EVA anyagból készült
  • Hatékony időjárás elleni védelem
  • Egyszerű és biztonságos rögzítés
  • A COMPASS védőponyva megvédi a karosszériát a mechanikus sérülésektől
  • Praktikus hordtáskával

Hatékony karosszéria védelem

A jégeső igazán nagy károkat okozhat az autódon, ezért a COMPASS védőponyva használatával sok pénzt takaríthatsz meg. A jégeső abszorpciós hatása nagymértékben hatékony kb. 12 mm-es jégeső méretig, akár 74 km/h becsapódási sebességgel. Nagy ellenállóképességének köszönhetően a COMPASS védőponyva borítás megvédi autódat az erős szélben leeső tárgyaktól egyaránt, amik lehetnek például ágak, stb.



Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Személyautó

Méret

Méret XXXL

Méretek

Hosszúság 460 cm
Szélesség 185 cm
Magasság 145 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan

Karosszéria típusa

Karosszéria típusa SUV
Kód:  AUPR306594
Termékszám:  8591686059793

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15