Oldal frissítése

COMPASS hűtés doboz 19 l + kijelző 220V / 24V / 12V DOUBLE

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COMPASS hűtés doboz 19 l + kijelző 220V / 24V / 12V DOUBLE

Hordozható autó jó térfogatú 19 literes ideális asszisztens az autó az úton, nyaralni, piknik vagy a vásárlást.Természetesen értékeljük a lehetőséget, hogy a kínálat a szivargyújtó aljzat 12 V vagy 24 V-os, valamint az elektromos hálózatból 230 V Ennek az az előnye hűtés doboz is a lehetőségét, fűtési, miközben a belső hőmérsékletet 50-65 ° C-on Cool box is van egy nagy kijelző, amely a belső hőmérséklet. Könnyen át doboz fel van szerelve egy vállpánt és behúzható fogantyú a fedelet.

A fő előnyök

  • teljesítmény hűtés
  • fűtés lehetőség
  • csendes működés
  • ingyenes CFC
  • áttekinthető kijelző
  • lehetőségét, hogy a kínálat 12/24/230

könnyű kezelhetőség

Dvouventilátorový autó jó hűtési rendszer, amely képes elérni egy hőmérséklet a dobozban, amely legfeljebb 21-23 ° C-kal alacsonyabb, mint a környezeti hőmérséklet (25 ° C). Ha kell valami meleg és csak be kell kapcsolnia a fűtési módot és a dobozban tartani a hőmérsékletet 50-65 ° C-on Az előnye, hogy ez a rovat az alacsony zajszint, ami szintén csökkenteni lehet a némítás módot, ha a ventillátor működése optimalizálva legalacsonyabb zajszint.

Paraméterek

Tulajdonságok

Hűtőtechnológia Termoelektrikus
A környezet hőmérsékleténél hűvösebb 23 °C
Tápellátás 12 V, 24 V, 230 V
Funkciók Melegítés

Méret

Szélesség 32 cm
Magasság 34 cm
Mélység 46 cm
Kód:  MKTSKAUPR3140

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10