Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

COMPASS gumitartó állvány

4,5 41 értékelés
9 190 Ft

COMPASS gumitartó állvány

Praktikus gumitartó állvány, hogy rend legyen a garázsban. Ideális tartó nyári és téli gumikhoz egyaránt. A kerekek így kevesebb helyet foglalnak el, mintha csak szabadon lennének valahol egy kupacban. Emellett az épségükért se kell többet aggódnod. Mivel mind a négy gumit rá tudod rakni az állványra, nem kell félni, hogy az egyik nem lesz meg. Ha pedig már nincs szükséged a tartóra, az állvány egyszerűen összecsukható és elrakható még a legkisebb dobozok egyikébe is.

Alkalmas:
Max. 4 db, 13" - 17" gumiabroncs, 225 mm-es szélességig

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Tárcsa átmérője 13", 14", 15", 16", 16,5", 17"
Kód:  AUPR810
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  09261
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05