Oldal frissítése

we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

COMPASS Abroncs gumihoz 4 db

4,1 63 értékelés
6 490 Ft

COMPASS Abroncs gumihoz 4 db

Nem tudja, hogy miként kell biztonságosan tárolni a kerekeket és a dísztárcsákat? Aggódik a kezelésükkel kapcsolatban, mert már előre látja, hogy piszkos lesz a keze és az autója? A 13-16 hüvelykes abroncsok esetén ezek a problémák megszűnnek. A tökéletes érthetőség érdekében, mindegyik ponyva a kerekek helyzetével kapcsolatos jelzéssel rendelkezik. A gumiabroncsok tökéletes illeszkedését a csatok biztosítják, melyek rögzítik a szíjakat a kerülethez.

Legfontosabb jellemzői

  • Ideális gumiabroncsok és dísztárcsák tárolására
  • Könnyű szállítás a keze vagy az autója bepiszkítása nélkül
  • Minden ponyva egyértelmű szimbólummal rendelkezik
  • Tökéletes illeszkedés csatok és gumibilincsek révén
  • 4 darab/csomag

Paraméterek

Tulajdonságok

Tárcsa átmérője 13", 14", 15", 16"
Kód:  AUPR3334
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  05942

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15