Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

COMPASS Abroncs burkolat M 66x96cm POLIÉSZTER

4,8 11 értékelés
4 590 Ft

COMPASS Abroncs burkolat M 66x96cm POLIÉSZTER

A téli és nyári abroncsok állandó váltogatása rabszolga munka ugyan, de biztonsági szükséglet autók és emberek számára is. De mi lesz azokkal, amik éppen pihennek?

Többé nem kell aggódnod amiatt, hogy a teleltetés alatt nyári gumijaid tönkre mennek a tél során, mert tökéletes biztonságban lesznek a cipzározható tokban. Az alapanyag poliészter, mely nem szakad.

Mivel a kerekek egy csomagban érkeznek, nem kell négy különálló résszel harcolnod. Nem foglal sok helyet, mivel az abroncsokat egymásra pakolhatod, tekintve, hogy a huzat megvédi őket a széteséstől és az elmozdulástól. Csak találd meg garázsodban, pincédben, kisházadban azt a helyet, ami csak az övéké. Utána csak emlékezned kell rá, mit hova pakoltál.

Legfontosabb jellemző

  • 4 db 13 "-16"-os abroncs részére
  • Maximális külső átmérője 66 cm
  • Maximális kerék szélesség 24 cm
  • Cipzáras
  • Anyag: poliészter
 

Paraméterek

Tulajdonságok

Tárcsa átmérője 13", 14", 15", 16"
Kód:  AUPR333
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  05941
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15