Oldal frissítése

Cockpit spray Zöld alma 500ml

4,6 48 értékelés
2 190 Ft

Cockpit spray Zöld alma 500ml

A speciális, márkás Compass Cockpit spray NANO+ tisztítószer gondoskodik róla, hogy értékes négykerekű kedvenced tökéletesen tiszta legyen. Kivételesen hatékonyan tisztítja és ápolja a gépjárművek vezetőfülkéjét - ez elsősorban annak köszönhető, hogy a nanorészecskéket kombinálták az alifás szénhidrogének csoportjával és a legújabb generációs illatkompozíciókkal.

A tisztítószer eltávolítja a szennyeződéseket a belső tér műanyag részeiről, miközben háromrétegű bevonatot hoz létre, amely véd az újbóli szennyeződések ellen. Ugyanakkor intenzíven elválasztja és taszítja a porszemcséket, aminek köszönhetően érdekes öntisztító hatás érhető el. Antisztatikus tulajdonságai és az allergiások által is könnyen tolerálható formulája egy másik előnye ennek a minőségi tisztítószernek.

A NANO+ technológia kombinálja a szilícium és az ezüst nanorészecskéit. A BRENNTAG-gal együttműködésben kifejlesztett összetétel biztosítja a vízrészecskék, a por és minden szennyeződés taszító hatásának megsokszorozódását. Az ezüstionok aktivitása elpusztítja a káros baktériumokat, emellett gombaölő és szagtalanító hatású.

Illat:
zöld alma

Paraméterek

Illat

Illat Alma

Használat

Használat Műszerfal
Használati mód Spray

Térfogat

Űrtartalom 0,5 l (500 ml)
Kód:  AUPR195
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  am00319

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05