Oldal frissítése

Compass autóvédő FULL XL 510x178x119cm NYLON

3,0 2 értékelés
12 990 Ft

Compass autóvédő FULL XL 510x178x119cm NYLON

Védőburkolat nylonból, hogy megvédje az autót a szennyeződésektől tetőtől talping. A kasztnira nem lesz hatással semmilyen extravagáns időjárási körülmény, legyen szó szakadó esőről, mennydörgésről, villámlásról, fújhat a szél vagy épp lehet égető napsütés. A madarak és ürülékük sem jelenthet veszélyt, még akkor sem kell aggódni, ha fa alatt parkol. Helyezze fel autójára a ponyvát, és nyugodtan aludhat.

A ponyva lefedi az egész autót, de ennek ellenére a telepítés nem bonyolult. A varrott guminak köszönhetően, csak át kell libbenteni az autón, majd lehúzni egészen az aljáig. Az egyetlen dolog, ami ki fog látszani a ponyva alól az a kerekek alja. Egyszerűen eltávolítható: csak húzza meg a guminál fogva és hajtsa bele a tartójába. A ponyva nagyon erős, nem fog elszakadni, ellenben légáteresztő, így kedvence nem fogja úgy érzi, hogy mintha egy üvegházban lenne. Tegyen valamit az egészségéért és fedje le, biztosan rászolgált már.

Legfontosabb jellemzők

  • Személyautókhoz
  • Mérete: 510 x 178 x 119 cm
  • A ponyva fő méretei az autó típusához igazodnak, melyet a gyártó honlapján talál meg.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Személyautó

Méret

Méret XL

Méretek

Hosszúság 510 cm
Szélesség 178 cm
Magasság 119 cm

Anyag

Anyag Nejlon

Tulajdonságok

Tulajdonságok Páraáteresztő

Karosszéria típusa

Karosszéria típusa Sedan
Kód:  AUPR242
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  05968

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20