Oldal frissítése

Compass Autós Gumiszőnyeg Szett 4 darabos UNI A

4,3 8 értékelés
7 590 Ft

Compass Autós Gumiszőnyeg Szett 4 darabos UNI A

Néha van jó okunk arra, hogy vegyünk az autónkba új gumiszőnyegeket. Bármi lehet ez az ok: például hogy megvédjük a textil kárpitot, hogy kicseréljük a megsérült eredetit vagy ami már saras az időjárás viszontagságai miatt. Az univerzális szőnyeg új verziója meghatározott típusú járművekbe illik, ezeknek listája a csomagoláson van ábrázolva. 

A készlet négy darab A méretű szőnyeget tartalmaz, kettő elülsőt és kettő hátsót, amelyek műanyag akasztókkal is rendelkeznek. Hagyományosan semleges fekete színben kaphatók. A termék megfelel a Közlekedésügyi Minisztérium által elfogadott típusnak. (2678.)

Paraméterek

Anyag

Anyag Gumi

A csomagban lévő darabok száma

Csomagban lévő darabok száma 4 db

Autós szőnyegek jellemzői

Felülete 3D

Szín

Szín Fekete
Kód:  AUPR020
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4233

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20