Oldal frissítése

Compass defektjavító szett

4,7 109 értékelés
2 490 Ft

Compass defektjavító szett

A Compass javítókészlet belső nélküli gumiabroncsok gyors javítására szolgál, anélkül, hogy el kéne távolítani az abroncsot a kerékről. A készletet mind autók, mind motorkerékpárok, valamint quadok és más belső nélküli abroncsokkal ellátott közlekedési eszközök abroncsain használhatod. A javítókészlet csak a gumiabroncs futófelületének javítására alkalmas. Nem használható gumiabroncs oldalfalának javítására. A csomagban egy fúró, egy kanócvilla, 5× javítókanóc és egy vulkanizáló oldat (12 g) található.

Útmutató a Compass javítókészlet használatához

  1. Keressd meg a helyet, ahol a gumiabroncs kilyukadt, és távolítsd el a lyukat okozó tárgyat (ha még mindig a gumiabroncsban van)
  2. Helyezd be a behúzót (fúrót) a lyukba, majd húzogasd fel- és lefelé - addig, amíg könnyen átjut a lyukon - ezáltal a lyuk tiszta és készen áll a befoltozásra
  3. Húzd át a védőfóliától megtisztított kanócot a villa nyílásán, és vidd fel rá a vulkanizáló oldatot.
  4. Szúrd a villát a kanóccal a lyukba, hogy a fele a gumiabroncs külső részén maradjon, majd fordítsd el a villát 1/4-del, és lassan húzd ki
  5. Vágd le a kanóc maradékát a lehető legközelebb a gumiabroncshoz

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Tű és kanóc
Használat Levegő nélküli gumiabroncs
Alkalmas Személyautó, Motorkerékpár, Kis motorkerékpár, Quad
Tulajdonságok Kerék szétszerelése nélkül

Űrtartalom

Űrtartalom 810 ml

Csomag tartalma

Csomag tartalma Tömítő kanóc, Segédeszközök, Ragasztó
Kód:  AUPRA4659
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591686094206

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15