Oldal frissítése

CellularLine Interphone LINK Twin Pack

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CellularLine Interphone LINK Twin Pack

A(z) CellularLine Interphone LINK Twin Pack Intercom egyszerű és biztonságos kommunikációt tesz lehetővé száguldás közben a többiekkel. Hirtelen megéheztél? Többé nem kell őrülten kapálóznod! Csak simán mondd bele a mikrofonba, amit szeretnél. A(z) CellularLine Interphone LINK Twin Pack nagyszerűen kihasználható motoros intercom közvetlen kommunikációra lett kitalálva 2 útitárs számára ugyanilyen készülékkel, max. 300 m hatótávolságban. Mostantól könnyedén megvitathatjátok a legújabb futballeredményeket is menet közben.

A(z) CellularLine Interphone LINK Twin Pack intercom főbb paraméterei

  • Biztonságos kommunikációt garantál 2 felhasználó számára vagy a motoros és utasa között
  • A Bluetooth hatótávolsága akár 300 m
  • Headsetként is funkcionál, csak csatlakoztasd mobiltelefonodhoz, a GPShez vagy egy MP3 lejátszóhoz
  • Működési idő egy töltéssel: 15 óra

A(z) CellularLine Interphone LINK Twin Pack Intercom problémamentes és kristálytiszta társalgást biztosít

A hibátlan működésért a modern Bluetooth technológia felel, amelynek hála egyáltalán nem nehéz csatlakoztatni a készülékeket. Maga az intercom is könnyen beszerelhető a bukósisakra. Inkább egyedül motorozol? A(z) CellularLine Interphone LINK Twin Pack Intercom az ilyen pillanatokban is segít. Ez a vezetéknélküli interkom akár motoros headsetként is használható. Nyugodtan gyönyörködhetsz a tájban és közben felhívhatod a főnöködet is, hogy ma inkább nem mész munkába, használhatod a GPS-t vagy beteheted a kedvenc zenéidet. A nyomógombokkal egyszerűen vezérelhetők a fő funkciók az intercomon. Nem szabad elfelejteni, hogy a(z) CellularLine Interphone LINK Twin Pack beszélgetési ideje egy töltéssel 15 óra.

Paraméterek

Méret & súly

Tömeg 55 g

Szín

Szín Fekete

Hatótávolság

Max. hatótávolság 0,3 km

Beszélgetés hossza

Beszélgetési idő 15 óra

Tulajdonságok és funkciók

Tömeg 55 g

Készülékek száma

Berendezések max. száma 2
Kód:  JQ475x7k3
Termékszám:  INTERPHOLINKTP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20