Oldal frissítése

Interphone EDGE Single Pack

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Interphone EDGE Single Pack

A(z) Interphone EDGE Single Pack Intercom egyszerű és biztonságos kommunikációt biztosít útközben a többi motorossal. Hirtelen megéheztél? Felejtsd el a kétségbeesett mutogatást! Csak beszélj bele egyszerűen a mikrofonba. A(z) Interphone EDGE Single Pack minőségi, motorosoknak ajánlott intercom oda-vissza kommunikációra lett kitalálva, akár 4 útitárs számára ugyanilyen felszereléssel, max. 1 km hatótávolságban. Mostantól az egész út alatt végig beszélgethettek.

A(z) Interphone EDGE Single Pack intercom főbb paraméterei

  • Biztonságos kommunikációt garantál akár 4 felhasználó számára
  • A Bluetooth hatótávolsága akár 1 km
  • Headsetként is funkcionálhat, ha csatlakoztatod hozzá a telefonodat, a navigációt vagy az MP3 lejátszót
  • Működési idő/töltés: 12 óra

A(z) Interphone EDGE Single Pack Intercom hibátlan és jól érthető kommunikációt garantál

Az átvitelért a vezeték nélküli Bluetooth technológia felel, amelynek köszönhetően nagyon könnyen csatlakoztathatók a készülékek. Maga az intercom is könnyen beszerelhető a sisakra. Inkább egyedül motorozol? A(z) Interphone EDGE Single Pack Intercom az ilyen helyzetekben is jól jön. Ez a vezetéknélküli interkom headsetként is használható. Falhatod a kilométereket, miközben a barátaiddal megbeszélheted az esti programot, meghallgathatod a GPS útbaigazítását vagy beteheted a kedvenc zenéidet. A fő funkciók egyszerűen vezérelhetők a nyomógombokkal az intercomon. Azt is fontos megemlíteni, hogy a(z) Interphone EDGE Single Pack működési ideje aktív használat mellett, egy töltéssel 12 óra.

Paraméterek

Méret & súly

Tömeg 55 g

Szín

Szín Fekete

Hatótávolság

Max. hatótávolság 1 km

Beszélgetés hossza

Beszélgetési idő 12 óra

Tulajdonságok és funkciók

Tömeg 55 g

Készülékek száma

Berendezések max. száma 4
Kód:  JQ475x7k1
Termékszám:  INTERPHOEDGE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15