Oldal frissítése

Cappa Racing üléshuzat Blues fekete/szürke

5 2 értékelés
11 390 Ft

Cappa Racing üléshuzat Blues fekete/szürke

A cseh minősítésű Cappa gyártótól származó eredeti Blues autótestek , kiváló minőségű és nagyon tartós poliészter anyagból , egyetemes jelölésnek számítanak. Annak érdekében, hogy a gépkocsi üléseit szennyeződéstől és portól védje, a legtöbb gépjárműtípusban jelentős hasznát találják. A kiváló szürke színű Cappa bevonat nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz. A Blues autopontok teljes készletének része minden ülésre és 5 fejtámla alkatrésze. A bevonat könnyebbé tétele érdekében a hátsó részt elválasztja egy zip.

A Cappa és a Blues legfontosabb jellemzői

  • A Potahem Blues néhány egyszerű lépésben ülhet az ülésen
  • Az Autopotah Cappa az oldallégzsákokkal felszerelt járművek üléshuzataihoz igazolt
  • Könnyű karbantartás

Az Univerzális Autopotah Blues igazolása

A cseh Tanúsított Gyártó Cappa az eredeti Blues termékét az ATEST 8SD 3306 integrált részeként szállítja. A jármű jóváhagyásának és alkatrészeinek területén az oldallégzsákok ülésülésének nemzeti homologációs protokollját a cseh minisztérium engedélyezett vizsgáló központja adja ki Közlekedés.

Paraméterek

Jóváhagyás

Légzsákos ülésre Igen

Anyag

Anyag Poliészter

Tulajdonságok

Tulajdonságok Univerzális méret, Fejtámlával
Számú üléshez 5
Hátsó huzat oszthatóság Osztható

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  MOTO10385
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  01652
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20