Oldal frissítése

Cappa Racing Melbourne XXL

5 2 értékelés
35 690 Ft

Cappa Racing Melbourne XXL

Mindegy, hogy rövid vagy hosszabb úton mész a motorkerékpároddal, biztosan te is úgy gondolod, hogy nem érdemes kockáztatni egy súlyosabb sérülést. A férfi Cappa Racing Melbourne XXL motoros nadrág remekül egyesíti a kényelmet és a biztonságot és már az elejétől lenyűgöz különleges megjelenésével, amely főleg a Road és Városi stílus kedvelőinek fog tetszeni. Ez a kiváló minőségű motoros nadrág a legnagyobb védelmet adja az esetleges sérülésekkel szemben, amelyet főleg a felső, 600D poliészter bevonat garantál.

Cappa Racing Melbourne XXL - motoros nadrág bármilyen utazáshoz

Az igazi motoros nadrág nem lehet meg elsőrangú védelem nélkül, ami esés esetén elengedhetetlen. Ezért a(z) Cappa Racing Melbourne XXL motoros nadrág térd- és csípőprotektorral is el van látva. A(z) Cappa Racing Melbourne XXL motoros nadrág egész évben hordható. A nyári hőségben nagy használatot tesz az alaposan átgondolt szellőzőrendszer. Hűvösebb estéken az eltávolítható termobetét nyújt kellemes meleget. Az esőtől sem kell tartanod, ugyanis a(z) Cappa Racing Melbourne XXL Motoros nadrág vízálló. A kényelemhez hozzájárul az is, hogy szükség szerint átállítható. A(z) Derék szélessége és Nadrágszárak szélessége állítható rajta.

Paraméterek

Anyag

Anyag 600D poliészter

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi
Stílus Road, Városi

Védőfelszerelés

Protektorok helye Derék, Térd
Protektorok anyaga Poliuretán

Szezon

Szezon Négyévszakos

Méret

Méret XXL

Szín

Szín Szürke

További tulajdonságok

Felszerelés Kivehető thermobélés, Szellőzőrendszer, Vízálló kialakítás
Állítási lehetőségek Derék szélessége, Nadrágszárak szélessége
Bélés anyaga Reissa membrán
Kód:  Moto11701
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  04492

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10