Oldal frissítése

CAPPA RACING Melbourne S

37 290 Ft

CAPPA RACING Melbourne S

Akár városban, akár azon kívül mész a motorodon, biztosan te is úgy gondolod, hogy a megfelelő védelem már alapfelszerelés. A női CAPPA RACING Melbourne S motoros nadrág remekül kombinálja a praktikumot és a védelmet és már az elejétől lenyűgöz egyedülálló megjelenésével, amely főleg a Road stílus kedvelőinek fog tetszeni. Ez a fantasztikus minőségű motoros nadrág nagy védelmet nyújt a sérülések ellen, amelyet főleg a felső, 600D poliészter réteg nyújt.

CAPPA RACING Melbourne S - motoros nadrág a kényelmes és biztonságos utazáshoz

A(z) CAPPA RACING Melbourne S motoros nadrág főleg a nyári hónapokban ajánlott. A téli hónapok alatt a kivehető termobetét tart melegen.

Paraméterek

Anyag

Anyag 600D poliészter

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Stílus Road

Szezon

Szezon Nyári

Méret

Méret S

Szín

Szín Szürke

További tulajdonságok

Felszerelés Kivehető thermobélés

Szélesség / hossz

Lábszár hossza 78,5 cm
Kód:  Moto12122
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  04485

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10