Oldal frissítése

Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar, uniszex, fekete, 34/30

4,5 2 értékelés
44 190 Ft

Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar, uniszex, fekete, 34/30

Akár munkába, akár kirándulni mész a motorodon, valószínűleg osztod azt a véleményt, hogy a megfelelő felszerelés nélkül nem érdemes elindulni. Az unisex Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar, uniszex, fekete, 34/30 motoros nadrág remekül társítja a kényelmet és a védelmet és már első pillantásra lenyűgöz különleges megjelenésével, amely főleg a Road és Enduro stílus rajongóinak áll jól. Ez az első osztályú motoros nadrág a legnagyobb védelmet adja a sérülésekkel szemben, amelyet főleg a(z) Farmer bevonat garantál.

Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar, uniszex, fekete, 34/30 - motoros nadrág bármilyen utazáshoz

A hamisítatlan motoros nadrág nem lehet meg elsőrangú védelem nélkül, amely eséskor nélkülözhetetlen. Ezért a(z) Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar, uniszex, fekete, 34/30 motoros nadrág térd- és csípőprotektorral is el van látva. A(z) Cappa Racing Jeansy Ricardo Kevlar, uniszex, fekete, 34/30 motoros nadrág bármilyen évszakban hordható. A nyári hőségben azonban jól jöhet a különleges kidolgozású szellőzőrendszer. Sőt, mit több, az irodába is nyugodtan hordhatod, hiszen ugyanolyan kényelmes, mint a hétköznapi farmer.

Paraméterek

Anyag

Anyag Farmer

Rendeltetés

Rendeltetés Uniszex
Stílus Road, Enduro

Védőfelszerelés

Protektorok helye Derék, Térd
Protektorok anyaga Poliuretán

Szezon

Szezon Négyévszakos

Méret

Méret L

Szín

Szín Fekete

További tulajdonságok

Felszerelés Szellőzőrendszer

Szélesség / hossz

Derékszélesség 34 cm
Lábszár hossza 30 cm
Kód:  Moto21800
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  05216

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10