Oldal frissítése

Cápák Lógó Szervező fekete autó

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Cápák Lógó Szervező fekete autó

Equip az autó belsejében a minőség és hasznos kiegészítő, hogy válik az utazás kellemesebb az Ön és a gyerekek. Mivel a különleges szervező vezető gyártója Sharks lesz az autóban mindig uralkodik a harmónia és a rend. Lógó Szervező hogy gyorsan és egyszerűen csatolja a hátsó az első ülések köszönhetően speciális pántok. Minden most kap egy saját tároló és és a kedvenc dolog, amit mindig kéznél.

legfontosabb jellemzői

  • Minőségi, erős és vízálló anyagból Oxford könnyű karbantartást és hosszú élettartam
  • Rendkívül elegáns design tökéletesen illeszkedik az autó belsejében
  • Ötletes és kifinomult design
  • Jellemzője praktikus zseb a különböző méretű, és egy nagy cipzáras zseb
  • Egyszerűen csatlakoztassa a hátsó az első ülések speciális pántok
  • Minden dolog lesz a tárhely, és mindig kéznél van
  • A kamra alsó rekesze van kialakítva az esernyő

Tartson mindent biztonságosan tárolható és eléri

Cápák szervező több különböző méretű zsebek. Használhatja egy nagy és hosszúkás alsó cipzáras zseb, az egyik szomszédos zseb esernyő közepes és négy kis zseb a kis dolgokat, és italokat. Ne így biztonságosan tárolni a szervező a könyvek, magazinok, különböző elektronikai, snack és kis játékok a gyerekek.

A kiváló minőségű anyagok és egyedi design

Gyakorlati szervező kiemelkedik a kiváló minőségű, szilárd és tartós anyag.Ez történt a vízhatlan Oxford szálak, amelyek jellemzik a hosszú élettartam. Az egyik előnye a könnyű karbantartást. Csemegék nemcsak egy zseniális design, de nagyon elegáns design. Közül választhat több színben. Szervező és tökéletesen illeszkednek a belső tér a személyes járművet.

Műszaki adatok:
méretek:42 x 54 cm
Szín:
fekete

Kód:  AUPR3100
Termékszám:  CP04256P001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15