Oldal frissítése

Bőrtisztító és bőrápoló, tubus 280ml

4,5 10 értékelés
3 490 Ft

Bőrtisztító és bőrápoló, tubus 280ml

Compass tisztítószer, amely tökéletesen alkalmas bőrfelületek tisztítására. Ez egy nagyon hatékony és gyengéd termék, amely egyedülálló összetevőkön - lanolinon és méhviaszon - alapul.
Ráadásul lanolint tartalmaz, amely revitalizálja, kisimítja és puhítja a bőrt. A természetes viasz emulziója lanolinnal kombinálva megfelelően konzerválja a bőrfelületeket. A bőr így jobban ellenáll pl. az emberi izzadságnak, amely a benne található só révén agresszív és általában a bőrkárpitok kiszáradását okozza. A termék a nedvességtől is véd.
A NANO+ egy rendkívül fejlett technológia a szilícium és ezüst nanorészecskék alkalmazására. A BRENNTAG-gal együttműködésben kifejlesztett technológia. A nanorészecskék molekuláris szinten hatnak, és mélyen behatolnak a tisztított alkatrészek szerkezetébe. Láthatatlan, háromrétegű bevonatot képeznek az aljzaton. A NANO+ technológia lehetővé teszi a vízrészecskékre, a porra és minden szennyeződésre gyakorolt taszító hatás megsokszorozását. Lótusz-effektus jön létre, amely öntisztulást eredményez. A NANO+ egy allergiásokat kímélő technológia. Gombaölő és szagtalanító hatású. Az ezüstionok aktivitása elpusztítja a káros baktériumokat.

Paraméterek

Használat

Használat Bőr, Autósülések

Térfogat

Űrtartalom 0,28 l (280 ml)
Kód:  AUPR217
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  am00513

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05