Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BLACKMONT Vízhatlan ruházat 2XL

3,5 2 értékelés
Szuper ár
19 690 Ft

BLACKMONT Vízhatlan ruházat 2XL

A gyönyörű napsütés pillanatok alatt kellemetlen záporrá változhat.Ezért minden motorosnak szüksége van egy jó minőségű vízálló ruhára a felszerelése részeként. Ilyen a BLACKMONT négyrészes öltözet, amely megvéd az esőtől motorozás vagy quadozás közben. A kesztyű- és cipőhuzat is a csomag részét képezi. Kiváló minőségű 190T poliészter és PVC anyagokból készült, amely garantálja, hogy egy csepp vizet sem enged át. Értékelni fogod a meghosszabbított lábrészt, amely védelmet nyújt a víz ellen a cipő számára is, valamint a deréknál, térdnél és csuklónál található feszítő pántokat. 

A BLACKMONT vízálló öltözet főbb jellemzői (2XL méret)

  • Méret: 181–185 cm
  • Négyrészes vízálló öltözet
  • Behúzható hevederek
  • Tartalmaz kesztyű- és cipőhuzatokat
  • Fényvisszaverő elemek
  • Tartós anyagból készült

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter, PVC

Rendeltetés

Rendeltetés Uniszex
Stílus Classic

Méret

Méret XXL

Szín

Szín Fekete

Esővédő típusa

Esővédő típusa Négyrészes kezeslábas
Kód:  AUPR257882
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  A-001-2XL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15