Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Black&Decker 12V Dustbuster Flexi

4,1 16 értékelés
23 590 Ft

Black&Decker 12V Dustbuster Flexi

A Black & Decker 12V  Dustbuster Flexi egy praktikus, rendkívül hatékony autóporszívó, amellyel az egész autót kitisztíthatod, beleértve a nehezen elérhető helyeket is. A beépített szívócsőnek köszönhetően nem hagy semmilyen rést észrevétlenül. A porszívó a szűrőben egy szabadalmaztatott technológiával rendelkezik, ennek köszönhetően a készülék mérete ultra kompakt. Az optimális szívóteljesítményt ciklon hatású forgórendszer biztosítja, amely eltávolítja a szennyeződéseket a szűrőből. A szűrőben található tisztító kerék megkönnyíti a tisztítást anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnod. A 12V-os porszívó adapterét szivargyújtóhoz csatlakoztathatod, és az 5m-es kábelnek köszönhetően könnyedén elérheted az autó összes részét, beleértve a csomagtartót és az egyéb nehezen elérhető területeket is.

A Black & Decker 12V Dustbuster Flexi autóporszívó legfontosabb jellemzői

  • Kézi autós porszívó
  • Beépített szívócső
  • Szabadalmaztatott "motor a szűrőben" technológia
  • Ciklon hatású forgórendszer által fenntartott szívóerő
  • Szűrőtisztító kerék az egyszerű tisztításért
  • Az 5 m hosszú kábel biztosítja az autó minden részének tisztíthatóságát
  • Átlátszó 560 ml-es tartály
  • Oldalsó ürítő ajtó
  • Praktikus tartozékok
  • Színe: szürke

Tartozékok az egész autó tisztításához

A Black & Decker 12V Dustbuster Flexi kézi porszívóként is használható, sőt a fogantyú eltávolításával a nehezen hozzáférhető helyekre is elérhetsz vele.A szűk helyek eléréséhez, mint ülések alatti és közötti terület,hosszabbított résszívó kiegészítő áll rendelkezésre. Továbbá a szívócső résszívó és puha kefe segítségével az autó egyéb részeit is könnyen kitakaríthatod.

A szennyeződések praktikus és higiénikus ürítése

A porszívó áttetsző, 560 ml-es szennyezett víz tartállyal rendelkezik, amelynek köszönhetően nyomon követheted, hogy mikor kell kiüríteni. Az oldalsó ürítő ajtó egy egyszerűen üríthető rendszert biztosít, így a szennyeződés közvetlenül a kukába kerülhet. A Black & Decker 12V Dustbuster Flexi egyszerűen kezelhető, praktikus és nagy teljesítményű kézi autóporszívó, amely az autó minden részét megtisztítja, beleértve a nehezen hozzáférhető részeket is.

Tömeg:
1,89 kg

Méretek:
30 × 27 × 16 cm


Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Kézi (önálló), Kézi, Autó porszívó

Felület típusa

Felület típusa Szőnyeg

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes
Működési idő 30 perc
Akkumulátor feszültség 12 V

Teljesítmény

Tartály

Űrtartalom 560 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Szélesség 16 cm
Magasság 30 cm
Mélység 27 cm
Tömeg 1,9 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó
Töltési módok Tápkábel
Nyél Cső, Szívókefe

Szín

Szín Piros, Szürke
Kód:  BODK119
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PD1200AV-XJ

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10