Oldal frissítése

Autoland Ajtó befagyás elleni készítmény 300 ml

4,5 7 értékelés
1 990 Ft

Autoland Ajtó befagyás elleni készítmény 300 ml

Ne érjen kellemetlen meglepetésként egy befagyott ajtó reggel az autódnál. Kezeld az összes gumitömítést Autoland fagyállóval. Visszaállítja rugalmasságukat, megakadályozza a repedezést és meghosszabbítja élettartamukat. Ezzel egyidejűleg a megjelenésüket is felfrissíti, és visszaállítja eredeti fényüket és színüket. Az Autoland ajtó befagyás elleni készítmény egy 360°-os fúvókával ellátott szórófejes flakonban van, amely problémamentes felhordást biztosít minden flakonpozícióban. A spray-t mindig az autómosás után, nagyobb páratartalomban vagy extrém hidegben kell használni. 

Az Autoland ajtó befagyás elleni készítmény fő jellemzői

  • Egy praktikus segítő az autóápoláshoz télen
  • Az Autoland ajtó befagyás elleni spray flakonos kiszerelésű
  • A 360°-os fúvóka a flakon bármilyen pozíciójában működik
  • A spray helyreállítja a tömítés rugalmasságát, megakadályozza a repedezést
  • Ugyanakkor feleleveníti az eredeti színt és fényt
  • Mindig használd az Autoland ajtó befagyás elleni készítményt az autó mosása után, magasabb páratartalomban és extrém hidegben
Kód:  AUPR321525
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5900304010956

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20