Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AMOS, SKI LOCK 5 pár síléc / 4 snowboard szállítására

3,9 25 értékelés
22 890 Ft

AMOS, SKI LOCK 5 pár síléc / 4 snowboard szállítására

Stabil és tartós tetőcsomagtartót keresel a síléceidnek? Akkor az AMOS SKI LOCK síszállító ideális választás lehet számodra! Teljes acélszerkezete révén hosszú élettartamot biztosít. Az AMOS Ski Lock síszállító egy kiváló minőségű termék, amely alkalmas maximum öt pár síléc (vagy négy snowboard) számára. Masszív acél karimával felszerelt rögzítő karokkal rendelkezik, műanyag tető végződéssel. Nem áll fenn a törés veszélye, mint az alacsony költségű alumínium hordozók esetében, ahol a hordozó karokat csak a fedelekhez rögzítették. Természetesen az Amos tetőcsomagtartó síszállító zárható. A síszállítót rögzítheted a maximum 40 x 40 mm-es keresztmetszetű acél keresztrúdhoz. A hordozót a T-horonyhoz is csatlakoztathatod az acélrudak segítségével. A T-adapter és az emelő alátét, amelyek szükségesek a síhordozó rögzítéséhez a tetőre a horony által mind a csomag része. Javasoljuk, hogy használd az alátéteket, ha a keresztrúd túl közel helyezkedik el a gépkocsi tetőhöz - mivel a rögzített sífelszerelés megsértheti azt. 

Az AMOS, SKI LOCK síszállító - 5 pár síléchez / 4 snowboardhoz legfontosabb jellemzői 

  • Mind a keresztrúdhoz, mind pedig a T-horonyhoz csatlakoztatható 
  • Az AMOS Ski Lock síszállító teljes acélszerkezettel rendelkezik
  • Nagy szilárdságú tetőcsomagtartó
  • T-adapter és emelő alátétek a csomagárban
  • A T-adapter kompatibilis a Thule tetőcsomagtartóval
  • Hossz: 74 cm / rakodási terület: 58 cm

Paraméterek

Rögzítés

Rögzítés Tetőcsomagtartókhoz

Sítranszport

Sípárok száma 5
Snowboardok száma 4

Tulajdonságok

Funkció Zárható

Anyag

Anyag Alumínium

Szín

Szín Ezüst
Kód:  AUPR16334
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  A7705S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20