Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AMBI PUR Ocean Mist Autóillatosító 7 ml

4,5 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AMBI PUR Ocean Mist Autóillatosító 7 ml

Az Ambi Pur autóillatosító Odourclear technológiája révén megszünteti az autójába makacsul beivódott szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után akár 70 napon keresztül (alacsony fokozaton használva, átlagos vezetési feltételek mellett). Az Ocean Mist illatát a reggeli napsütötte tengerparti sétákat kísérő, frissítő óceáni szellő ihlette. Essen szerelembe ezzel a könnyed illattal, és teremtse meg a boldogság hangulatát autójában. A legtöbb autóillatosítóval szemben, amelyek csupán elfedik a szagokat, az Ambi Pur autóillatosító ténylegesen megszünteti ezeket, és kellemesen friss illatot hagy maga után az autójában. Az Ambi Pur autóillatosító egy elegáns készülék, amely az autó légbefúvójára csíptethető, és Odourclear technológiájának köszönhetően megszünteti még az ételek, háziállatok, füst vagy szemét okozta legmakacsabb szagokat is, és friss illattal tölti meg autóját. Szabályozhatja az illat intenzitását a stílusos légfrissítő eszköz kedve szerinti beállításával, így nyugodtan hátra dőlve élvezheti az Ambi Pur frissességét, bármikor, bárhová is autózik. Az egyes utántöltők akár 70 napon keresztül használhatók (alacsony fokozaton használva, átlagos vezetési feltételek mellett), így Önt és utasait mindig finom illat fogadja.

Próbálja ki az Odourclear technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, például az Ambi Pur textilillatosítót, amely eltávolítja a szagokat az autó szövetéből, vagy próbálja ki otthonában az Ambi Pur hagyományos és Small Spaces légfrissítőt. Szintén próbálja ki az Ambi Pur 3Volution elektromos légfrissítőket, hogy megszüntesse a szagokat akár 90 napon keresztül.

legfontosabb jellemzői

  • Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a szagokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után
  • Ambi Pur autóillatosító – az autó légbefúvójára csíptethető
  • Az Ocean Mist illatát a reggeli napsütötte tengerparti sétákat kísérő, frissítő óceáni szellő ihlette
  • Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti az ételek, háziállatok, füst és szemét makacsul beivódott szagát
  • Kellemesen friss illatot hagy maga után
  • Az egyes utántöltők akár 70 napon keresztül használhatók (alacsony fokozaton használva, átlagos vezetési feltételek mellett)
  • Állítható illatintenzitás

Kkötet:
7 ml

összetevők

Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Trans-Menthone, Pentamethylheptenone, Nerol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citral, Citronellol, Geraniol, 2.4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Carvone, Limonene, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Hexyl Cinnamal, Delta-Damascone, Salvia Sclarea Oil, 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Isocyclocitral, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Lavandula Hybrida Oil, Artemisia Herba-Alba Leaf Oil

biztonság

Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. Védőkesztyű használata kötelező. Ha bőrre kerül: Lemosás bő vízzel. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Lenyelés esetén: Azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz. Tilos hánytatni. A tartozékokat/edényt a helyi szabályoknak megfelelően dobja ki.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Légfrissítő típusa

Légfrissítő típusa Autóba

Illat

Illat Óceán

Alkalmazás

Max. akkumulátor élettartam 70 nap
Használati mód Légkondicionáló kivezetésébe

Darabok száma a csomagban

Darabok száma a csomagban 1 db

Térfogat

Űrtartalom 0,01 l (7 ml)
Kód:  OSV111
Termékszám:  4084500278103

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10