Oldal frissítése

November 1-én, vasárnap budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz.

Alpicool Hűtőláda kompresszorral 30 l 230/24/12V -20°C

A++
-15%
Különleges ajánlat
140 690 Ft
119 390 Ft
94 010 Ft áfa nélkül

Alpicool Hűtőláda kompresszorral 30 l 230/24/12V -20°C


Szeretne felfrissülni egy hideg itallal vagy jégkrémmel egy meleg, nyári napon utazás közben? Ha igen, az Alpicool autós hűtőtáska a legjobb választás erre. A hűtőláda kompresszorral is rendelkezik, mely a hűtőfolyadékkal együtt a megfelelő hőmérsékleten tárolja az ételeket és italokat. A termék akár hordozható hűtőként vagy fagyasztóként is használható. A hűtőtáskát egy normális, otthoni konnektorral vagy egy szivargyújtóval menet közben is működtetheti. Az ECO és HI üzemmódok, az intelligens akkumulátor lemerülése elleni védelem mellett, növeli a hűtőtáska megbízhatóságát és kényelmes használatát.


Legfontosabb jellemzők

  • ECO üzemmód az energiatakarékosságért
  • HI üzemmód a gyors hűtésért
  • Intelligens akkumulátor védelem lemerülés ellen
  • Áttekinthető kijelző
  • Lehetőség a fedél hosszanti és oldalirányú kinyitására
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Stabil hőmérséklet a hűtőn belül hosszú távon is

Univerzális használatra

Az alumínium hűtőtáska külső, ezüst színű burkolata, kombinálva a poliuretán belső szigeteléssel minimumra csökkenti az energiafogyasztást. A hűtőt működtetheti standard, 230 V-os konnektorral, valamint 12 vagy 24 V-os csatlakozóval is, autóban vagy hajóban.


Több, mint egy hordozható hűtőtáska

A hűtő hordozható fagyasztóként is használható, kibővítve az alkalmazási lehetőségeket. Az alumínium hűtőtáska külső, ezüst színű burkolata, kombinálva a poliuretán belső szigeteléssel minimumra csökkenti az energiafogyasztást. A hűtőt működtetheti standard, 230 V-os konnektorral, valamint 12 vagy 24 V-os csatlakozóval is, autóban vagy hajóban.


Tele praktikus funkciókkal

A hűtődoboz variálható fedéllel rendelkezik, hosszanti és oldalirányú kinyitásra is van lehetőség. A doboz könnyen hordozható hála a tartós, műanyag fogantyúknak. Ha csak akkumulátorról működteti, bekapcsol az intelligens akkumulátor védelem lemerülés ellen. Az ECO rendszer áramot spórol, míg a HI üzemmód képes gyorsan lehűteni a hűtő tartalmát akár -20 °C-ig is. A jobb áttekinthetőség érdekében, a táska el van látva egy jól olvasható kijelzővel és gombokkal a kényelmes használatért.


 
4,4
8 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Tulajdonságok

Energiaosztály A++
Űrtartalom 30 l
Hűtőtechnológia Kompresszor
A környezet hőmérsékleténél hűvösebb 43 °C
Hűtési tartomány -tól -20 °C
Hűtési tartomány -ig 20 °C
Tápellátás 12 V, 24 V, 230 V
Tulajdonságok Akkumulátor felügyelet
Szín Ezüst

Méret

Szélesség 57,5 cm
Magasság 36 cm
Mélység 36,5 cm
Kód:  AUPR01865
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  07090
Linkek: Gyártó honlapja:
WEB15