Oldal frissítése

Alpicool Autós hűtőtáska kompresszorral 50L 230/24/12V -20°C

4,9 16 értékelés
153 590 Ft

Alpicool Autós hűtőtáska kompresszorral 50L 230/24/12V -20°C


Szeretne felfrissülni egy hideg itallal vagy jégkrémmel egy meleg, nyári napon utazás közben? Ha igen, az Alpicool autós hűtőtáska a legjobb választás erre. A hűtőláda kompresszorral is rendelkezik, mely a hűtőfolyadékkal együtt a megfelelő hőmérsékleten tárolja az ételeket és italokat. A termék akár hordozható hűtőként vagy fagyasztóként is használható. A hűtőtáskát egy normális, otthoni konnektorral vagy egy szivargyújtóval menet közben is működtetheti. Az ECO és HI üzemmódok, az intelligens akkumulátor lemerülése elleni védelem mellett, növeli a hűtőtáska megbízhatóságát és kényelmes használatát.


Legfontosabb jellemzők

  • ECO üzemmód az energiatakarékosságért
  • HI üzemmód a gyors hűtésért
  • Intelligens akkumulátor védelem lemerülés ellen
  • Áttekinthető kijelző
  • Lehetőség a fedél hosszanti és oldalirányú kinyitására
  • Alacsony energiafogyasztás
  • Stabil hőmérséklet a hűtőn belül hosszú távon is

Univerzális használatra

Az alumínium hűtőtáska külső, ezüst színű burkolata, kombinálva a poliuretán belső szigeteléssel minimumra csökkenti az energiafogyasztást. A hűtőt működtetheti standard, 230 V-os konnektorral, valamint 12 vagy 24 V-os csatlakozóval is, autóban vagy hajóban.


Több, mint egy hordozható hűtőtáska

A hűtő hordozható fagyasztóként is használható, kibővítve az alkalmazási lehetőségeket. Az alumínium hűtőtáska külső, ezüst színű burkolata, kombinálva a poliuretán belső szigeteléssel minimumra csökkenti az energiafogyasztást. A hűtőt működtetheti standard, 230 V-os konnektorral, valamint 12 vagy 24 V-os csatlakozóval is, autóban vagy hajóban.


Tele praktikus funkciókkal

A hűtődoboz variálható fedéllel rendelkezik, hosszanti és oldalirányú kinyitásra is van lehetőség. A doboz könnyen hordozható hála a tartós, műanyag fogantyúknak. Ha csak akkumulátorról működteti, bekapcsol az intelligens akkumulátor védelem lemerülés ellen. Az ECO rendszer áramot spórol, míg a HI üzemmód képes gyorsan lehűteni a hűtő tartalmát akár -20 °C-ig is. A jobb áttekinthetőség érdekében, a táska el van látva egy jól olvasható kijelzővel és gombokkal a kényelmes használatért.


Paraméterek

Tulajdonságok

Energia osztály A
Zaj 46 dB
Hűtőtechnológia Kompresszor
A környezet hőmérsékleténél hűvösebb 43 °C
Hűtési tartomány -tól -20 °C
Hűtési tartomány -ig 20 °C
Tápellátás 12 V, 24 V, 230 V
Tulajdonságok Autó akkumulátor lemerülés elleni védelem, Fogantyú
Szín Ezüst

Belső méretek

Belső szélesség 46,3 cm
Belső magasság 41,8 cm
Belső mélység 28,3 cm

Méret

Szélesség 57,5 cm
Magasság 50 cm
Mélység 36,5 cm
Kód:  AUPR01866
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  07092
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05