Oldal frissítése

AUSSIE Volume Flex hajlakk 250 ml

Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 1 550 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 1 490 Ft/db

AUSSIE Volume Flex hajlakk 250 ml

Még mindig azt a hajlakkot keresed, amelyikkel tökéletesen tudod fixálni a frizurádat, de nem ragad tőle össze a hajad? Az Aussie kifejlesztette amire vágysz, egydülálló formulát hoztak létre, ausztráliai vadcseresznye kivonattal. A formulának köszönhetően a hajad egyáltalán nem fog összeragadni. a hajlakk újra fényessé és életerőssé varázsolja a hajad. Bár a lakk erősen fixálja a frizurád, nem kell félned a kifésülhetőség miatt, egyszerűen ki tudod majd fésülni a hajad. 

Legfontosabb jellemzők:

  • Hajlakk, ausztráliai vadcseresznye kivonattal
  • Tökéletesen fixálja a frizurád, anélkül, hogy összeragadna tőle a hajad
  • Dús hatást kelt, fényes és életerős lesz tőle a hajad
  • Egyszerűen kifésülhető

Összetétel: Alcohol denat, Butane, Isobutane, Acrylates/t-butylacrylamide copolymer, Propane, Aminomethyl propanol, Phenyl trimethicone, Aqua, Parfum, Triethyl citrate, Benzyl salicylate, Butylene glycol, Eugenol, Hexyl cinnamal, Ecklonia radiata extract, Linalool, Citronellol, Amyl cinnamal, Limonene, Hydroxycitronellal, Geraniol, Alpha-isomethyl ionone

Alkalmazása: Frizurád fixálásához gyors és rövid adagokat fújj a hajadra 20 cm távolságból, a tövektől a hajvégek felé haladva. Szembe ne kerüljön a termék. 

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Haj típusa

Haj típusa Festett, Finom szálú, Zsíros, Normál, Sérült, Száraz, Hullámos és göndör, Rakoncátlan és töredező, Öregedő és őszülő

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Külső hatások ellen
Kód:  VLS231
Termékszám:  5011321626560

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10