Oldal frissítése

AUSSIE Stop the Break Shampoo sampon 300 ml

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

AUSSIE Stop the Break Shampoo sampon 300 ml

Szerezd meg ezt a sampont, amely az egyik legerősebb segítséget nyújtja a hajadnak a hő okozta károsodások helyreállításában. Kifulladásig kísérletezhetsz a hajadon - vasald, göndörítsd, szárítsd a hajad, amennyit csak szeretnéd - károsodás és töredezettség nélkül. Mostantól bátran alkothatsz kreatív frizurákat, amilyeneket mindig is akartál, kompromisszumok nélkül, hiszen az Aussie Stop The Break samponja védelmezi a hajadat. A sampon csodálatos illata már csak ráadás. Kényeztesd a hajad luxus ápolással! 

Legfontosabb termékjellemzők:

  • Védelmet nyújt a hajnak a hő okozta károsodással szemben
  • Küzd, hogy hajad kevésbé legyen töredezett
  • Jojobaolajat is tartalmaz a tökéletes ápolásért
  • Kellemes illatú

Alkalmazása:
Vidd fel a szükséges mennyiségű sampont a nedves hajadra, majd masszírozd be a hajtövekbe. Ezek után alaposan öblítsd le langyos vízzel.

Összetevők:
Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Dimethicone, Sodium Citrate, Cocamide MEA, Sodium Xylenesulfonate, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Polyquaternium-76, Sodium Chloride, Glycerin, Limonene, Tetrasodium EDTA, Linalool, Citronellol, Benzyl Salicylate, Magnesium Nitrate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

 
Kód:  VLS402
Termékszám:  8001090238856

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10