Oldal frissítése

AUSSIE Miracle Nourish Shampoo 300 ml

4,3 7 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 1 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 1 660 Ft/db

AUSSIE Miracle Nourish Shampoo 300 ml

Szeretnél búcsút inteni a tördezett hajvégeknek? Akkor imádni fogod az Aussie Miracle Nourish samponját! Intenzíven táplálja a hajat, és segít eltüntetni a töredezett hajvégeket. Gazdag formulája Blue Mountains-ből származó eukaliptusz kivonatot tartalmaz, hogy gyönyörű csillogást adjon a hajadnak. Add meg hajadnak a szükséges gondoskodást, ezzel a kiválóan ápoló samponnal. Használata után jutalmad gyönyörű és egészséges haj lesz.

 

Mi teszi ezt a sampont különlegessé?

  • Extra hosszú hajra is alkalmas
  • Küzd a töredezettség ellen
  • Táplálja és védi a hajat
  • Gazdag formulája eukaliptusz kivonatot is tartalmaz
  • Gyönyörűvé varázsolja a hajad

Alkalmazása:
Vidd fel a szükséges mennyiségű sampont a nedves hajadra, majd körkörös mozdulatokkal masszírozd be a fejbőrödbe. Ezek után alaposan öblítsd le. Ha szükséges, ismételd meg. 


Összetétel:

Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Cocamide MEA, Sodium Xylenesulfonate, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, Polyquaternium-76, Limonene, Linalool, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Eucalyptus Dunnii Leaf Extract, Eucalyptus Acmenoides Leaf Extract, Methylchloroisothiazolinone, DMDM Hydantoin, CI 42090, Magnesium Chloride, CI 19140, CI 17200, Methylisothiazolinone, Ascorbic Acid, Sodium Sulfite, Potassium Sorbate

 
Kód:  VLS401
Termékszám:  8001090236821

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15