Oldal frissítése

AUNE T1s fekete

Kiegészítők a termékhez

AUNE T1s fekete

Az AUNE T1s fekete erősítővel a zenehallgatás igazi élménnyé válik. Ez egy fejhallgató DAC csöves erősítő, amely az AUNE T1 sorozat negyedik generációját képviseli. 32 bit/784k és DSD512 felbontásig támogatja, és a harmadik generációs OP+BUF modulnak és a három erősítési szintnek köszönhetően a legtöbb fejhallgatót és IEM-et képes kezelni. Az AUNE T1s erősítő az EH kiváló minőségű 6922-es csövével, ES9038Q2M DAC chipjével, valamint WIMA és Nichicon MUSE BP kondenzátorokkalrendelkezik, amelyek gazdag, színes és tiszta hangzást biztosítanak. Élvezni fogod a mellékelt hálózati adaptert és a széles dinamikatartományt is, köszönhetően a kiváló minőségű tápegységmodulnak.

Az AUNE T1s fekete fejhallgató-erősítő főbb jellemzői

  • Az AUNE T1s erősítő az AUNE T1 sorozat negyedik generációját képviseli
  • Támogatja a 32 bites / 784k és DSD512 felbontást
  • Az AUNE T1 képes kezelni a legtöbb fejhallgatót és IEM-t az OP + BUF modulnak és a három erősítési szintnek köszönhetően
  • Az EH minőségi 6922-es lámpájával, az ES9038Q2M DAC chipjével, valamint a WIMA és a Nichicon MUSE BP kondenzátorokkal gazdag, színes és tiszta hangzást biztosít.
  • USB csatlakozóval, 6,35 mm-es jack csatlakozóval és két pár RCA csatlakozóval rendelkezik
  • Az AUNE T1s aptX HD Bluetooth-kapcsolatot is kínál
  • A számítógép csatlakoztatása mellett támogatja az Apple mobil eszközeit, az Android és a hordozható zenelejátszókat is

Kompakt erősítő rugalmas csatlakozással

Az AUNE T1s fekete erősítő csatlakoztatása egyszerű, ugyanakkor rugalmas. Csatlakoztathatod számítógépéhez, Apple mobileszközhöz, Androidhoz vagy hordozható zenelejátszóhoz. USB csatlakozóval, 6,35 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik a fejhallgató csatlakoztatásához, valamint két pár RCA csatlakozóval az aktív hangszórók vagy más erősítő csatlakoztatásához. Ezenkívül az AUNE T1s aptX HD Bluetooth csatlakozással van felszerelve, amely lehetővé teszi a minőségi hangfájlok vezetéknélküli küldését. A kompakt, elegáns fekete színű karosszéria kellemes és nem invazív kiegészítést jelent a készülék belsejében.

A csomag tartalma:
AUNE T1s fekete fejhallgató erősítő
USB kábel
Adapter
Bluetooth antenna
Átalakító 6,35 mm-ről 3,5 mm-es jackre
Rövid használati utasítás

Felbontás:
akár 32 bit / 784k és DSD512

THD+N:
0,01%

Méretek:
132 × 95 × 105 mm

Súly:
1 kg


Kód:  AUN005b
Termékszám:  6970557911019

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20