Oldal frissítése

Aukey Quick Charge 3.0 3-Port Wall Charger

4,8 23 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Aukey Quick Charge 3.0 3-Port Wall Charger

 

 

Modern töltő

A praktikus AUKEY PA-T14 gyorstöltő továbbfejlesztett Qualcomm Quick Charge 3.0 gyorstöltési technológiájának révén lehetővé teszi akár három mobilkészülék (pl. tablet, mobiltelefon stb.) egyidejű töltését. Három kimenettel rendelkezik. A csomag tartozéka egy darab 1 méter hosszúságú microUSB kábel. Kompakt méretének köszönhetően a töltőt bárhova magával viheti, akár utazásra is - kényelmesen elfér hátizsákban, táskában vagy retikülben.

 

Fő sajátosságok

  • Qualcomm Quick Charge 3.0 ?- akár 4 x gyorsabb töltés
  • Intelligens vezérlőrendszer az optimális töltés érdekében
  • 3 x USB-kimenet
  • 1 x microUSB kábel a csomag tartozéka
  • Biztonságos töltés - túltöltés elleni védelem
  • Elegáns, fekete design
  • Kompakt méret, alacsony tömeg

Qualcomm Quick Charge 3.0

Ez az egyedülálló technológia lehetővé teszi készülékei gyors töltését, amely akár 4 x rövidebb töltési időt jelenthet a hagyományos töltőkhöz képest. A gyorstöltőnek hála nem szükséges hosszú órákon keresztül várakoznia, míg mobiltelefonja vagy tabletje eléri a 100 %-os töltöttségi szintet. Az előző generációs termékekkel összehasonlítva 38%-os töltési sebesség-növekedés figyelhető meg, mindez 50%-os fejlődést jelent a töltési sebesség terén. Magától értetődő az alacsonyabb verziókkal való kölcsönös kompatibilitás 

Entire Protect

Ez a biztonsági rendszer gondoskodik töltött készülékei túltöltéssel, rövidzárlattal, illetve túlmelegedéssel szembeni védelméről. Így biztos lehet a töltés maximális biztonságában.

AiPower

Az eszköz fejlett AiPower technológiája biztosítja, hogy az adott készülék töltése a megfelelő áramerősséggel történjen a biztonságos és egyben gyors töltés érdekében. Az AiPower technológiát támogató portok zöld színükről ismerhetők föl. Ezáltal aggodalom nélkül töltheti mobiltelefonján kívül tabletjét, fényképezőgépét, powerbankjét és számos további elektronikai készülékét.

Paraméterek

Típus

Töltő típusa Hálózati
Gyári/utángyártott Utángyártott

Töltőáram

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma 3

Tulajdonságok

Jellemzők Gyorstöltés, Túlfeszültség elleni védelem, Feszültségcsökkenés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Töltésjelző

Gyorstöltés típusa

Gyorstöltés típusa Qualcomm Quick Charge 3.0

Szín

Szín Fekete
Kód:  AUK101e1
Termékszám:  PA-T14
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15