Oldal frissítése

Aukey Quick Charge 3.0 16000mAh

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Aukey Quick Charge 3.0 16000mAh

Modern, mégis elegáns hálózati akkumulátor rendkívül nagy, 16000.mAh kapacitással, ami azt jelenti, a legtöbb eszköz feltöltésére egyértelműen alkalmas. A külső akkumlátor használható mobiltelefon feltöltéséhez, emellett iPod, GPS, MP3-lejátszók, fényképezőgépek és digitális fényképezőgépek töltééshez is. A nagy kapacitású akkumulátort különösen a hosszabb utak és nyaralások alkalmával érétkelik, és mindenhol, ahol szükséges a hálózati hozzáférés amely egyébként nem lenne elérhető. 

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű, tartós alumínium ház
  • Nagy kapacitású, elegendő több telefont töltésére is
  • LED jelzi az akkumulátor állapotát
  • LED zseblámpa
  • Kompatibilis minden USB-eszközzel
  • USB-kábellel

Praktikus és szép

Az integrált Li-ion akkumulátor könnyen tölthető mikro USB-csatlakozóval. A LED fény tájákoztatja majd a töltöttség állapotáról a színének megváltoztatásával. Az akkumulátor megfelelő védelemmel van felszerelve a túlfeszültség, túlmelegedés és túltöltöttség és töltés megszakítás ellen, emellett fejlett vezérlő chipek gondoskodnak arról, hogy a készüléke pontosan annyi energiát kapjon, amennyire valóban szüksége van. A hálózati akkumulátor háza sima felületű alumínium burkolat, amely rendkívül tartós és könnyű. Ez a kiváló akkumulátor gondoskodik róla, hogy soha ne kelljen lemerült készülékekkel utaznia.

Paraméterek

Méret

Szélesség 72,9 mm (7,29 cm)
Magasság 165,1 mm (16,51 cm)
Mélység 18,8 mm (1,88 cm)

Kapacitás

Kapacitás 16 000 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,4 A
Max. kimeneti feszültség 12 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző, LED lámpa

Tömeg

Tömeg 357 g
Kód:  AUK201c
Termékszám:  PB-T9
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20