Oldal frissítése

Auke PL-BL01 Lens

2,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Auke PL-BL01 Lens

A szemet gyönyörködtető Aukey PL-BL01 optikai lencsével a maximális szintre emelheti a fényképkészítést a mobiltelefonján keresztül. Ez egy egyedülálló kiegészítő az okostelefonhoz, amely alkalmas a fényképek és videók rögzítéséhez. Ez egy optikai lencse, amellyel kétszer akkora nagyítást érhet el.

Az Aukey PL-BL01 objektív legfontosabb jellemzői

  • Optikai lencse a könnyű zoom-olás érdekében
  • Kompakt kialakítás további alkatrészek nélkül
  • Kompatibilis minden fotó és videó alkalmazással
  • Alumínium ötvözetből

Nagyszerű, eredeti képek

Ez a lencse tökéletes társa lesz az irreális, különleges fotók elkészítésében. Az optikai lencsék lehetővé teszik, hogy az okostelefonja funkcióival tökéletes felvételeket hozzon létre. Az Aukey PL-BL01 objektív által lehetősége van az okostelefon nagyításához képest kétszer akkora nagyítást elérni a nagyon részletes felvételek készítéséhez. Ideális távoli objektumok fényképezéséhez.

Kód:  AUK403
Termékszám:  PL-BL01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15