Oldal frissítése

AudioQuest Pearl USB 0,75m

5 6 értékelés
13 790 Ft

AudioQuest Pearl USB 0,75m

A kiváló minőség és megbízhatóság szempontjai szerint válogatsz a kábelek között? Akkor jó helyen jársz. Az AudioQuest Prémium Pearl kábele, a te igényeidet szolgálja ki.

Precíziós minden részletében

Kiváló minőségű kábel USB 2.0 - USB 2.0 B csatlakozókkal, amik lehetővé teszik különböző eszközök, mint például a nyomtatók, szkennerek, külső merevlemezek és más eszközök csatlakoztatását. A vezeték tömör rézből készült a tiszta jelekért és a minimális torzításért, nagy sűrűségű polietilén szigetelése ellenállóvá teszi a nagy mechanikai behatásokkal szemben. Az arannyal bevont csatlakozók precízen összeszereltek, hogy minimalizálják a torzítást és maximalizálják az adatáramlási sebességet.

Paraméterek

Használat

Típus Csatlakozó kábel

Male csatlakozók

Csatlakozó

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus USB-A
1. Male konnektor - Standard USB 2.0
1. Male konnektor - Száma 1 ×

Szabványok

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága 0,75 m
Csatlakozó végződése Egyenes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Aranyozott csatlakozó
Szín Fekete
Kód:  AUG06d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  092592076389
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20