Oldal frissítése

AudioQuest Audio Tower JJ, 1m

4,9 14 értékelés
12 990 Ft

AudioQuest Audio Tower JJ, 1m

Az AUDIOQUEST márkanevet viselő kábelek nyilvánvaló választást jelentenek mindazok számára, akik figyelmet fordítanak a minimális torzítással rendelkező és maximális részletességgel megvalósuló tényleges jelátviteli minőségre.
Az 1 m hosszú rézvezeték a legújabb gyártási technológiai megoldással, az úgynevezett hosszú szálú réz (LGC) vezetékből készült - ez az anyag sokkal jobb teljesítményt nyújt és tisztább hangot biztosít, mint az általánosan használt réz kábelek. A szigetelést habosított, nagy sűrűségű polietilén biztosítja, amely nem okoz nem kívánatos felhalmozódott hő kibocsátást, amely jeltorzításhoz vezet. A csatlakozók aranyozottak a kompromisszumot nem ismerő minőségi jelátvitel biztosítása érdekében, speciális fém réteg garantálja a tökéletes árnyékolást.

Paraméterek

Használat

Típus Csatlakozó kábel

Male csatlakozók

Csatlakozók típusa és száma

1. Male konnektor - Típus Jack 3,5 mm
1. Male konnektor - Száma 1 ×
2. Male konnektor - Típus Jack 3,5 mm
2. Male konnektor - Száma 1 ×

Kábel szerkezete

Kábel hosszúsága 1 m
Csatlakozó végződése Egyenes

Tulajdonságok

Tulajdonságok Aranyozott csatlakozó, Kétoldalas végződés
Szín Fekete
Kód:  AUG09
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  092592076808
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20