Oldal frissítése

Audio-Technica ATH-szürke AX1iSGY

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Audio-Technica ATH-szürke AX1iSGY

Audio-technica ATH-AX1iSGY
Audio-technica ATH-AX1iSGY

Megbízható kvalitka minden nap

Modell AX1iSGY díszíteni nagyon kiegyenlített és tiszta hangot 36milimetrových meghajtók és könnyű és kényelmes használatot eredményez minden körülmények között. Tehát pontosan azokat az értékeket nagyra értékeljük a legtöbb sok ATH-M. Ezen kívül azonban AX1iSGY modell kínál egy modern design és a kompakt méretek, hogy ez egy univerzális útmutató a világ a zene, hogy Ön a vonaton, egy forgalmas tér, vagy otthon az íróasztal mögött.

Egy nagy plusz egy kis vezető

Vissza a klasszikus csúszó hangerőszabályzó azt jelenti, hogy élvezni fogja ezt a funkciót nem csak a tulajdonosok az Apple eszközöket, de minden felhasználó az Android és a klasszikus MP3 / FLAC lejátszó. Telefonok, akkor is fogadhat hívásokat, és váltsa lejátszás / szünet. Csak a klasszikus, hogy mindig működik.

Audio-technica ATH-AX1iSGY

Paraméterek

Szín

Szín Szürke
Kód:  ADT013t2
Termékszám:  4961310126308
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15