Oldal frissítése

Audio-Technica ATH-fekete ANC33is

2,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Audio-Technica ATH-fekete ANC33is

Az Audio-Technica egy minőségi fülbe dugható fülhallgatót kínál, aktív QuietPoint zajszűrő technológiával. A kiváló audio teljesítmény annak a forradalmi megoldásnak köszönhető, hogy két kamrát is használ a fejhallgató, így egy nagyobb fejhallgató teljesítményére is képes. Ugyanakkor ez a megoldás teszi lehetővé 13 mm-es membránok használatát, melyek a fülön kívülre kerülnek, biztosítva a kiváló basszusos hangzást.
A fülhallgató technikailag fejlett, aktív zajszűrővel van szerelve, ami fülhallgatók esetén ritkaságnak számít. A QuietPoint 90%-kal csökkenti a környezeti zajokat, miközben megmarad a kiváló hangminőség. A technológia aktív használatához szükséges egy AAA elem. Ha ez lemerül, akkor is használhatja a fejhallgatót, de a QuietPoint rendszer nélkül.
A fejhallgató egy precíz egységgel ellátott mikrofonnal rendelkezik. A mikrofonra szerelt eszközről távirányítható a hanghívás, a hangerő és a lejátszás, közvetlenül a kábelen elhelyezve. Támogatja a táblagépeket, okostelefonokat és Apple termékeket. Ajándék hozzá egy repülőgép adapter és 3 pár tartalék betét, különböző méretben, hogy a kényelmes zenehallgatáshoz biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. A fülhallgató szállításához kapni fog egy praktikus tokot is.
Műszaki adatok:
Csatlakozó:
3,5 mm-es, aranyozott jack
Tartozékok:
Repülőgép adapter
AAA elem
Tok
Habszivacs betét (egy pár)
Szilikon betétek (S / M / L)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADT012u
Termékszám:  4961310120054
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20