Oldal frissítése

Audio-Technica ATH-DSR9BT

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Audio-Technica ATH-DSR9BT

Aki olyan ritka fejhallgatót keres, amelynek hangzása pontos, mint egy svájci óra, és teljesítménye erős, mint egy gőzmozdony, az feltétlenül próbálja ki az Audio-Technica ATH-DSR9BT fejhallgatót. Az erőteljes basszus lélegzetelállító, és hamarosan kizárólag ezzel akarsz majd zenét hallgatni. Élvezd kedvenc hangzásaidat egy olyan modellel, amelyet az audio szakemberek és a zenészek legszigorúbb követelményei alapján terveztek.

Az Audio-Technica fejhallgató főbb jellemzői

  • Az Audio-Technica ATH-DSR9BT fejhallgató markáns basszus hangzást nyújt
  • Pontos hangvisszaadás és jó illeszkedés
  • Minden zenei műfajban megfelelő hangterjedelem és egyensúly
  • Tartós Audio-Technica kivitel
  • Az Audio-Technica ATH-DSR9BT tökéletes és zökkenőmentes vezeték nélküli zeneátvitelt biztosít

Kellemes használat

A fejhallgató fülpárnái luxuskényelmű memóriahabból készültek, és tökéletesen pontosan illeszkednek a használó füléhez, miközben egyenletesen oszlatják el a súlyt a fejen. Az Audio-Technica ATH-DSR9BT csendes és kényelmes fejhallgató, így hosszan élvezheted vele a zenét. A speciális kialakításnak köszönhetően maximálisan kiiktatja a környezeti zajokat, semmilyen zavaró külső hang nem teszi tönkre a zenehallgatást. Nagy előnye a vezeték nélküli átvitel, így nem ütközöl korlátokba, és a fejhallgató sokféle eszközzel használható együtt. Bluetoothon keresztül könnyedén csatlakozhatsz vele PC-hez, laptophoz, tablethez, mobiltelefonhoz vagy MP3 lejátszóhoz.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADT029c2
Termékszám:  4961310139933
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05