Oldal frissítése

Audio-Technica ATH-AR3BT black

4,4 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Audio-Technica ATH-AR3BT black

Ez a nagyon kényelmes Audio-Technica ATH-AR3BT fekete fejhallgató egy tökéletes választás az otthoni, de akár a munkahelyi vagy a stúdióban történő zenehallgatásra egyaránt. Nagyszerű hangminőséggel tud szolgálni, és a minőségi hangszóróinak köszönhetően a basszusok is kellőképpen mélyek. A fejhallgató könnyen összecsukható  a kényelmesebb szállítás érdekében. A 40 mm-es hangszórók neodímium mágneseket használnak, hogy a füled csupán a legjobb minőségű hangot kaphassa, amelyben még a legapróbb részletek is tisztán kivehetőek.

Az ATH-AR3BT fejhallgató fő jellemzői:

  • Valósághű, tiszta hangzás, nagyszerű hangszigetelés a környező zaj kiiktatása érdekében
  • Vezeték nélküli kapcsolat a Bluetooth és az NFC által
  • Hosszú akkumulátor-üzemidő, akár 30 órán keresztül
  • Beépített mikrofon és vezérlő a hívások könnyű kezelhetőségének érdekében
  • Praktikus LED fényjelzés

Modern Bluetooth 4.1 technológia

A műbőr bevonatú párnázott fülkagylók biztosítják a kényelmet, tehát nem fog kelleni attól tartanod, hogy néhány óra zenehallgatás után kellemetlenné válna a fejhallgató viselése. A környezeti zaj izolációja is a tökéletességig lett emelve. Az ATH-AR3BT fejhallgató jelvezetése modern technológiák által biztosított, mint például a vezeték nélküli Bluetooth 4.1 aptX-szel, AAC és az NFC. A minőségi beépített akkumulátor egy feltöltéssel akár 30 órás üzemidőre is képes. A töltés szükségességére egy LED fényjelző hívja fel a figyelmed. 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  ADT026b1
Termékszám:  4961310139582
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10